Specijalizacija u duboko zamrznutom voću, orjentacija prema novim tržišnim zahtevima i željama kupaca, fleksibilnost, principi prihvatljivosti i odgovornosti čine Hemofrigo jednom od ozbiljnijih kompanija u industriji smrznute hrane u Srbiji.

HEMOFRIGO koncept:
Uz pomoć dugogodišnjeg iskusva u proizvodnji, nabavci, preradi, trgovini i isporuci voća, permanentnim poštovanjem koncepta rada naši proizvodi drže stabilne tržišne pozicije i ostvaruju uspeh.

KVALITET
POUZDANOST
CENA

Kvalitet - naša osnovna vrednost
Danas je kvalitet na prvom mestu u trgovini hranom. Isporuka dobrog kvaliteta u kontinuitetu naše je prvo pravilo.
Kvalitet proizvoda je uvek na istom nivou i kontrolisan je od proizvodnje do isporuke: počinje prilikom berbe, i traje u čitavom procesu kroz obeležavanje i sledljivost proizvoda, kroz striktno poštovanje svih regulativa uz stalno traganje za optimizaciju preradnog sistema. Ponovljivost narudžbina naših kupaca nas najviše raduje i daje nam pravo da zajedno učestvujemo u zadovoljstvu uspeha.

Pouzdanost
Pouzdanost je naš princip, trudimo se da budemo maksimalno sigurni i pouzdani prema našim kupcima i dobavljačima.

Cena
Najeftinije nije uvek i najpovoljnije. Naše cene su uvek u skladu sa tržišnim kretanjima uz poštovanje odnosa vrhunskog kvaliteta i performansi.

Kapacitet naše hladnjače je oko 1000T. Skladišnog prostora,  opremljeni smo efikasnim uredjajima za zamrzavanje, preradu selekciju i pakovanje. Voće beremo sa oko 20ha sopstvenih zasada  višnje, kajsije i šljive. Voće dolazi od oko 200 odobrenih dobavljača sa kojima ugovaramo i pomažemo proizvodnju.

Higijena i čistoća su uslov za dobar proizvod. Dnevni kapacitet zamrzavanja je više od 25T. na tunelu koji za najkraće vreme hladno konzervira nase proizvode uz ocuvanje maksimalnog kvaliteta i svežine. U skladu sa našim kapacitetom zamrzavanja i prerade, obeležavanje proizvoda i sledljivost nam pomaže da ne napravimo greške.
Snagu preduzeća čine radnici njihove kvalifikacije, stalne obuke, stečena znanja i iskustva. Sa 20 radnika u proizvodnji koji kontrolišu proces i preradjuju, uspemo da godišnje preradimo oko 1500t robe.
Naše proizvode pakujemo od 0,5kg do 20kg težine u PVC kese plave boje ili u druge po zahtevu kupca, u stabilne kartonske kutije ili natron vreće.

Proizvodnja rashladne i ventilacione opreme. Trgovinsko prometno proizvodno i zanatsko društvo eksport import
Hemofrigo doo Leskovac je osnovano 1996. godine.


ENERGETSKA NEZAVISNOST

U cilju stabilnog poslovanja pokrenuli smo sopstvenu proizvodnju električne energije i solarnu elektranu kapaciteta od 60kw/h.

Kontakt

 


DUBOKO ZAMRZAVANJE

Dubokim zamrzavanjem na temperaturi od
-40°C se u potpunosti čuvaju vitamini, ukus
i boja bez upotrebe ikakvih konzervansa.

Detaljnije

 


PROIZVODNJA VOĆA

Proizvodnja višnje, kajsije i šljive na više od 30 hektara vlastitiih zasada.


Saznaj više